Avatar uživatele
Bronzový

Způsob přípravy zelí z kedlubny.

Připravuje se dušené kedlubové zelí stejným způsobem jako zelí kysané?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Já připravuji zelí po moravském způsobu:

Kedlubny se nastrouhají na hrubším struhadle. Nastruhané kedlubny zalijeme horkou vodou, přidáme kmín a nezakryté za míchání vaříme do měkka.

Přichystáme si jíšku s cibulkou a přidáme ke kedlubnovému zelí. Na závěr dochutíme octem a cukrem

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

U nás vaříme kedlubnové zelí zahuštěné strouhanou bramborou. Osolit a okyselit, dobrou chuť.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.