Avatar uživatele
Bronzový

Ženy, haló, co s hlávkovým zelím?

V nákupním vozíku se mi čirou náhodou objevilo hlávkové zelí. Už je v lednici dlouho ale neuvařilo se tam. Co z něj mám vytvořit?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

Když nic doma nenajdeš tak zkus tohle.... Pokrájej na drobno, jedna cibule snad doma taky bude. Cukr tak 4 lžičky na celé to zelí (tedy jestli je tak velikosti v průměru 23,25cm), sůl, trocha drceného kmínu, 3 lžičky hořice - nejlépe kremžské- Dle mého soudu pak bude sežratelné rychle:-) alespoň u nás zmízí z té lednice takto upravené maximálně do dvou dnů. Ale když se ti to nepovede zlikvidovat hned, nevadí, ono to pak ve stejném stavu vydrží skoro měsíc, bude-li to v uzavřené nádobě.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

otrhej,umyj ,spař a naplň je masem ,no a podus ,potom dej na chvíli do trouby,zapeč na másle.dej si k tomu vařený brambor,to víno,které chlastáš ke kaviáru)a mňamka.dobrou chuť


Avatar uživatele
Bronzový

Dej si vařit vodu,oloupej vrchní ošklivé listy,zbytek nakrájej na nudličky a dej ho tak na 5min.vařit.Pak vylej do cedníku, propl. stud. vodou, přidej nastr.křen,mrkev a nakr.cibuli,kmín,sůl a pepř,a zalej zálivkou z octa,vody,cukru a kapky oleje a máš ,,céčkovou,,bombu.(a pokud máš kladný vztah k alkoholu-tak i skvělý vyproštˇovák):-)


Avatar uživatele
Zlatý

zelná polévka s klobásou,maso dušené se zelím a knedlou,záleží na tom co máš fortine doma za suroviny

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.