Avatar uživatele
Registrovaný

z jakého tuku našlehám pevnou pěnu ?

pěna na pomazánky a krémy

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Hlasujte v anketě

no 67% ano 33%

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

ano

máslo je nejlepší ..

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

no

spise by bylo vhodne vedet na co ta pena bude?


Avatar uživatele
Stříbrný

no

Do krému je jako základ nejlepší máslo všechny rádoby tuky na pečení jsou ztužené oleje a voda. Nemá to prostě ten prvej šmak jak by řekl můj děda. kupované zákusky mu vůbec nechutnaly.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.