Avatar uživatele
Registrovaný

z jakého tuku našlehám pevnou pěnu ?

pěna na pomazánky a krémy

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Hlasujte v anketě

no 67% ano 33%

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

ano

máslo je nejlepší ..

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

no

spise by bylo vhodne vedet na co ta pena bude?


Avatar uživatele
Stříbrný

no

Do krému je jako základ nejlepší máslo všechny rádoby tuky na pečení jsou ztužené oleje a voda. Nemá to prostě ten prvej šmak jak by řekl můj děda. kupované zákusky mu vůbec nechutnaly.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 859
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 432
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.