Avatar uživatele
Zlatý

Vaříte-li hovězí vývar z kližky (apod), necháváte v polévce všechno maso a nebo třeba mezisvalové blány vykrajujete?

Resp. necháváte v polévce jen libové maso a nebo použijete vše?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Nikdy jsem z kližky, potažmo z jakéhokoliv masa nic nevkrajoval. Kdo to dělá, jak by jedl polévky z pytlíku od Vietnamců. Gurmán ví, co je dobrého.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Vykrájet, jinak nepapám:DDD


Avatar uživatele
Pokročilý

Snažím se vždy blány odstranit :-)

Takže v polévce nechávám pouze libové maso :-)


Avatar uživatele
Zlatý

Nechávám všechno maso, nejlepší je kližka s morkovou kostí - Osso bucco. :-))


Avatar uživatele

udělal bych to takhle. než abych vykrajoval blány, tak použiji maso bez blan a hlavně kosti kosti. mimochodem, kližku na vývar nikdy.
kde jsou ty časy, když jsem přišel ráno do práce a zakládal vývar dvakrát 500l. z hovězích kostí (harfy,morkové kosti) :-)


Avatar uživatele
Bronzový

V polévce určitě vykrojit. Tučné mám rád po vypečení


Avatar uživatele
Bronzový

Polívky osobně nevařím. Na talíři sním co dostanu, tučné mi nevadí.


Avatar uživatele

Vývar se nedělá z kližky,ale nejvíce ze žeber,to bys měl vědět za ty ubohý body co ti dali přisluhující.
Z kližky se dělá guláš ty kuchaři.Ale já nechávám to co dám do polívky i na talíři tomu kdo to žere,vyjma dětí,pak mám ta suppe říz.A nauč se psát pořádně,protože evidentně se v mase nevyznáš.

 

Diskuze k otázce

 

Diskuze k této otázce byla zrušena administrátorem.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.