Avatar uživatele
Registrovaný

Proč se předehřivají talíře?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Talíře se předehřívají, aby si jídlo zachovalo svou teplotu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

No a pokud můžu přispět jakožto čajomilec, tak se předehřívají i konvičky a kalíšky, aby čaj neutrpěl tepelný šok.


Avatar uživatele
Zlatý

Zvláště na některé druhy pokrmů je to nezbytné. Třeba pro jídla z jehněčího a skopového.


Avatar uživatele
Stříbrný

A také proto, abys neměla talíře studené.


Avatar uživatele
Stříbrný

Talíře se předehřívaji v režonu dávaly se tam po umytí oschnout, A hlavně aby vám porce nevystydla než jí sníte..

Doplňuji:
V čínské restauraci jsem čekal až mi porce zchladne a ona stále nic. Pak jsem si pod talířem všiml malého porcelánového stojánku ve kterém hořela čajová svíčka.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

Agneta

marci1 >>> nemáš někdy při zodpovídání takové hloupé otázky pochybnosti, že to snad tázající myslí jinak?
Není to pod tvoji úroveň? Podívej se na RyuzakiKate - tomu říkám dospělá odpověď, a to by tu snad měl být normál!:DDD

Avatar uživatele
Stříbrný

Agneta

Lidi - a vy jí tu blbinu ještě hodnotíte :(
+++++
asi je to tady web pro desetileté:DDD

Avatar uživatele
Pokročilý

abendsbrot23

Já třeba taky nevím, proč se to dělá. Vlastně od teď už to vím. :)

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.