Avatar uživatele
Registrovaný

Proč ovocná bublanina je vždy v prostředku syrová, i když peču na nízkou teplotu, okraje již tmavnou, spodek je spíše

tmavsi, zkousela jsem vice testa, mene ovoce i obracene, ruzne druhy ovoce ... treba mate nejaky trick
diky Jey

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

asi vám propadne ovoce na dno a těsto se dobře nepropeče, zkuste příště ovoce obalit v hrubé mouce než ho budete dávat na těsto a pečte v předehřáté troubě na 180 st ne na míň

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Třeba trouba nepeče stejnoměrně.


Avatar uživatele
Stříbrný

Pokud máte plynovou troubu položit na dno střešní pálené tašky aby se teplo rozptýlilo.
Pokud to nepomůže koupit el troubu.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.