Avatar uživatele
Bronzový

Potřebovala bych poradit s pečením konkrétního koláče...

http://www.pecenijeradost.cz/… To je on, má výzva! Už jsem ho pekla dvakrát a ani jednou se mi nepodařilo ho dopéct. Věděla jsem, že je uvnitř nehotový, ale ze stran už se připékal a shora začal flekatět, tak jsem ho musela vyndat. Nemáte tušení, co bych mohla udělat za chybu? Koláč by jinak byl chutný a napodruhé už skoro byl - nechala jsem ho v troubě déle - jak samotný korpus, tak potom jako celek. Prosím, poraďte.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Do třetice všeho dobrého.Dejte místo hladké,polohrubou mouku.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Těsto vložit do vyhřáté trouby a přikrýt pečícím papírem.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

elektrikář

Zkusil bych vypnou horní topné těleso, posunout koláč na nižší příčku, péct delší dobu při nižší teplotě. Snad se to příště povede.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.