Avatar uživatele

Ořechy v medu?

Dobrý večer, nevíte náhodou jakou trvanlivost přibližně mají po domácku vyrobené ořechy v medu(med a vlašské oloupane ořechy)? A také je lepší zalít ořechy teplým medem a sklenici poté obrátit, a nebo zalít medem studeným a poté 10minut vařit v hrnci? (Na uzavření sklenic) co méně znehodnotí látky v medu a oříšcích??? Děkuji mnohokrát ;)
Doplňuji:
Já jsem je chtěla dát jako dárky k Vánocům ;)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Přechy v medu mají tak malou trvanlivost, že ani nestojí za zavařování
(jsou hrozně jedlé, určitě je sníte dřív, než by se mohly zkazit).
Med určitě neohřívejte, připravila byste se o spoustu cenných látek.

Stačí ořechy dobře promíchat v misce se studeným tekutým medem,
chvilku počkat a naplnit do sklenic se šroubovacími víčky.
Uchovávám v chladničce.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.