Avatar uživatele
Bronzový

Naklepat a nařezat.

Je lepší panenku před zpracováním poklepat paličkou na maso aby změkla nebo jí stačí jen nařezat?
Doplňuji:
To: annas, dříve se používal koberec nebo se dávala do kufru. Sáček se protrhne.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Quentosi, vtipná odpověď.

Pro fortina:
Vepřovou panenku nakrájíme na hrubší plátky, velmi mírně a jemně naklepeme, okořeníme, osolíme a připravujeme. Nakrájené plátky dáme do mikrotenového sáčku a poklepeme paličkou přes sáček.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

jestli myslíš tu zdejší uživatelku s tímhle nickem, tak na tu neplatí nic ;{)))))))=
Doplňuji:
annas: dík, tak to bylo i myšleno. Masu totiž prd rozumím ;{)=


Avatar uživatele
Bronzový

Panenka se nemusí vůbec klepat,stačí když se jemně pomačká klouby na prstech,je to velice jemné masíčko.


Avatar uživatele
Registrovaný

Neklepat!

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 859
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 432
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.