Avatar uživatele
Registrovaný

Máte někdo zkušenost s používáním mletého bílého pepře?

Do čeho se hodí a čím se liší od mletého černého pepře.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Bílý pepř je zdravější,dražší ale méně aromatický než černý.Používá se do jemnějších jídel například polévek.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Je podstatně jemnější a vhodný do zeleninových,krémových polévek a do salátů.Nejsou tam pak černé tečky a vypadá to líp.


Avatar uživatele
Stříbrný

Bílý pepř se vyrábí omletím černé šlupky s normálního pepře. Používá se do majonéz a salátů spíš pro vzhled. Část aroma je uloženo pod slupkpou a tak je jemnější.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 883
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 506
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 450
Zlatý briketka10 435
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.