Avatar uživatele
Pokročilý

Lze uchovat sulc (huspeninu) zmrazením ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Dobré ráno.Zmrazit se dá,ale po rozmrazení je z něj nedobrá záležitost.Ale dá se znova převařit a nechat ztuhnout.Kdysi jsem to vyzkoušel a po rozmrazení vyhodil.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Rovněž nedoporučuji sulc zamrazovat. Také jsem to dříve vyzkoušel a moc k jídlu to nebylo.


Avatar uživatele
Pokročilý

Oproti předešlým odpovědím já huspeninu /sulc/ zmrazuji a je tak, jak jsem ji udělala. Ale je nutné dodržet určitá pravidla. Po dovaření nechám pouze 10-15 min. odstát a pak ji horkou nalévám do umělohm. krabiček s pevným víkem. Okamžitě zavíčkuji, nechám vychladit a opak teprve dávám do mražáku. Ke spotřebě vytáhnu krabičku z mražáku, neotvírám - velice důležité - a nechám ji v kuchyni rozmrazit. Dělám to vždy večer a ráno se již může otevřít. Huspenina je úplně jako čerstvá.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.