Avatar uživatele
Zlatý

Která země přišla s recepturou k výrobě salámu Křemešník?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Od pohledu to vypadá brácha salámu Vysočina, takže to asi bude z českých luhů a hájů. Je tu varianta konspirační, že jej dělají v Polsku pod jinou značkou a než ho sem dovezou, tak strhnou původní etiketu a nalepí na ní Křemešnickou.
Myslím si však, že to jsou jen povídačky, protože Kostelecké uzeniny jsou seriózní společnost!
Viz zde: http://www.kosteleckeuzeniny.c z/…
Pěkná je trvanlivost 2 měsíce a koukám, že je to bezlepkový salám. Sakra dal si mi brouka do hlavy. Asi jej okoštuju až na něj někde narazím.


Avatar uživatele
Zlatý

Je zajímavé, že se vyrábí ze svinského a mraženého masa. Podrobněji o výrobě salámu Křemešník v Kostelci: :-))
http://www.vitalia.cz/…

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 875
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.