Avatar uživatele
Nikikalu

Když se před smažením mírně osolí hermelín, je prý mnohem lepší?

Když se před smažením mírně osolí hermelín, je prý mnohem lepší?

Zajímavá 0 před 2484 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

Jestliže ráda slané pokrmy, pak stoprocentně!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Hermelín je plísňový sýr a sám o sobě je již dosti výrazné chuti.Já bych jej již nesolila, ale proti gustu-žádný dišputát. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ivzez

Jak pro koho.

Obecně solíme mnohem více, než kolik
potřebujeme a kolik je ještě zdravé.

Solit před tepelnou úpravou potravinu,
která už sůl obsahuje, je podle mne zbytečné.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Jak pro koho. Někdo se na sůl nechce ani podívat, já to ale nejsem. K čemu takováto otázka?

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
still

Sůl je jak známo zvýrazňovač určitých chutí. A typ chutí plísňového sýru je přímo vhodný pro takové zvýraznění. Ovšem nesmí jí být moc, stačí jen poprášit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek