Avatar uživatele
Pokročilý

Kdy udělat při pečení perníčků dírku, abych mohla pak protáhnout mašličku?

Jestli dírka se má udělat před pečením, tak jak velká?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Před pečením, dělám to širším brčkem na pití. Při pečení těsto trochu nabude a dírka se zmenší.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Špejlí,brčkem,malým trychtýřem-druhým koncem,popř.uřízlou fixou.
Jehlou to jde taky,ale až po upečení.


Avatar uživatele
Zlatý

Nejlépe ve čtvrtek.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 859
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.