Avatar uživatele
Stříbrný

Je vážně tak poznat olej z plastu, oproti oleji ze skla?

Už podruhé mám olej, který při zahřátí strašně divně páchne, dříve s ním problém nebýval, jenže teď se dává do plastových obalů, vážně to je tím, nebo nemůže to být tolik poznat?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

Spíše to bude složením oleje - při zahřátí přímo úděsně zapáchá sójový olej, který se běžně do slunečnicového/řepkového oleje přidává. Zákazník to zjistí důkladným zkoumáním obalu, většinou to bývá zakódováno v čísle šarže. A, olej s příměsí sojového oleje je také viditelně levnější.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Tak on většinou páchne rybinou a z ryb se plast nevyrábí. Je to známka nekvalitního oleje. Slunečnicový , lisovaný za studena to neudělá.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 842
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.