Avatar uživatele
Registrovaný

Je lepší holandský řízky smažit na pánvičce,vnebo upíct v troubě? V troubě jsem to ještě nezkoušela..

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

já peču většinou jen na pánvičce když jsem je dělala v troubě přišly mi vysušený

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

My smažíme na pánvičce nebo ve friťáku.
Po smažení než se dá na talíř ještě chvíli potočit v mikrovlnce.


Avatar uživatele
Zlatý

já peču v troubě na plechu vyloženém peč. papírem karbanátky a jsou výborné a myslím,že holanďák bych taky zkusila pect v troubě


Avatar uživatele
Bronzový

Já je dělám ve fritˇáku,protože bych u pánvičky vystála dolík.Kdybych dělala dva,tak je dám na panvičku.V troubě jsem je nikdy nedělala,myslím že by to nebylo ono.


Avatar uživatele
Bronzový

Je to "řízek" a ten se musí usmažit pěkně v oleji,aby natáhnul trochu mastnoty a byl dobrý.Smažení mu dodá tu pravou chuť.Takovou v troubě nikdy nezíská.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.