Avatar uživatele
lolll

Kterému masu se říká připravené „na divoko“?

Co je pro takoveto maso typicke? Dekuji

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 3015 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
pucipuci

Divoké koření, ale to ti asi nepomohlo, co? Je to koření, které se používá pro divokou zvěř. Jalovec například, bobkový list, rozmarýn, ale třeba i šípek. Takže takové kuře na divoko např,bych viděl v úpravě jako bažant, ono se to tak i tomu říká ala bažant (neumím obrácenou čárku nad a), takže slanina,jalovec a pak podle chuti.

Upravil/a: pucipuci

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Většinou se tak říká drůbežímu masu upravenému podle stylového receptu. Třeba podle odkazu.

Zdroj: http://www.recept-recepty.cz/Se­arch.html?orde­ring=&searchphra­se=all&searchwor­d=na+divoko

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

… klasika je hovězí na divoko ( https://www.to­precepty.cz/re­cept/9618-hovezi-na-divoko-pro-pametniky/ ),jinak divoké koření (bobek,pepř,nový koření) je základní směs koření používaná k přípravě polívek,omáček a podobně …

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lexx

z divočáka vodprásknutého načerno

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek