Avatar uživatele
Registrovaný

Kterému masu se říká připravené "na divoko"?

Co je pro takoveto maso typicke? Dekuji

Odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Divoké koření, ale to ti asi nepomohlo, co? Je to koření, které se používá pro divokou zvěř. Jalovec například, bobkový list, rozmarýn, ale třeba i šípek. Takže takové kuře na divoko např,bych viděl v úpravě jako bažant, ono se to tak i tomu říká ala bažant (neumím obrácenou čárku nad a), takže slanina,jalovec a pak podle chuti.


Avatar uživatele
Stříbrný

Většinou se tak říká drůbežímu masu upravenému podle stylového receptu. Třeba podle odkazu.

Zdroj: http://www.recept-recepty.cz/S earch.html?ordering=&searchphr ase=all&searchword=na+divoko


Avatar uživatele
Bronzový

... klasika je hovězí na divoko ( https://www.toprecepty.cz/… ),jinak divoké koření (bobek,pepř,nový koření) je základní směs koření používaná k přípravě polívek,omáček a podobně ...


Avatar uživatele
Stříbrný

z divočáka vodprásknutého načerno

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 842
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.