Avatar uživatele
Pokročilý

Jak udělat nejlepší svíčkovou na světě :) ?

Rady,tipy,triky,recepty cokoliv :)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Nakrájím na kolečka mrkev, celer, petržel, cibuli, česnek, vložím do hrnce s přiměřeným množstvím vody, přidám sůl, celý pepř, nové koř., bob.list, tymián, jalovec, trošku koriandru, trochu octa a nechám přejít varem. Maso prošpikuju (hov.falešná svíčková nebo zadní, vepřová kýta nebo zadní část králíka) a naložím do vychlazeného láku nejméně na 3 dny, hovězí déle. Potom upeču i se zeleninou a přiměřeným množstvím láku doměkka. Upečené maso vyjmu z pekáče a zeleninu s výpekem a kořením rozmixuju, propasíruju a přidám do kastrolu s mlékem a smetanou, provařím, ochutím solí, cukrem a octem, zahustím. Pozor - ocet přidávat až omáčka hodně vře, jinak se může srazit. Dobrou chuť.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Jeden zajímavý a detailní recept:
http://gurmetklub.cz/…


Avatar uživatele
Stříbrný

V hotelu nalili na povrch omáčky přepuštěné máslo.Aby se nedělal škraloup. Nádherně to vonělo z omáčky.Přidávali na okyselení citronovou šťávu a kousek kůry pro vůni.


Avatar uživatele
Zlatý

Tak tady je každá rada drahá.


Avatar uživatele
Pokročilý

Toť otázka.Myslím že každá kuchařka má svůj osvědčený recept ale stejně se jí povede udělat svíčkovou pokaždé trochu jinak.Záleží na kvalitě masa a ostatních věcí které tam patří

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.