Avatar uživatele
Registrovaný

Jak uděláme aby nebyl sníh tekutý?

Vyšleháme bílky,přidáme cukr a citronovou štávu,ale vždycky mi to teče.Jak udělat aby to neteklo?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Naprosto pevný je sníh šlehaný ve vodní lázni, ten nespadne nikdy. Používá se třeba k plnění kremrolí. Sníh s cukrem nevařený - šlehají se jen bílky se špetkou soli do tuhého sněhu, pak se přidá asi čtvrtina cukru, ještě chvíli se šlehá a nakonec se vmíchá zbytek cukru. Citron jsem nedávala nikdy. Proč?

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Čistá suchá mísa i metly šlehače,nesmí se tam dostat ani trošička žloutku,cukr i citronová šťáva by se měla zašlehávat po částech,nikoli to tam nasypat zaráz a dílo by se mělo podařit.


Avatar uživatele
Bronzový

Vyšlehat sníh a nepřešlehat a potom přísady. Už to tu bylo mnohokrát.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 861
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 435
Zlatý briketka10 424
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.