Avatar uživatele
Registrovaný

Jak se zbavit krystalek ve vařeném Salku na karamel?

Salko vařím dvě hodiny ve vodní lázni na karamel.Povychladnutí otevřu a v karamelu jsou vždy drobné krystalky.Na sto procent se nejedná o cukr.Nevím co to je a jak se toho zbavit.V krému to docela vadí.Děkuji za radu.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Vařím takto Salko na karamelový krém také, ale nikdy se mi to nestalo. Kamarádka, od které mám na tyto řezy recept mi říkala, že když se Salko vaří je potřeba ho cca každých 15-20min ve vodní lázni převrátit, aby nebylo u dna vodní lázně stále stejnou stranou. Tak to zkuste.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 876
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.