Salko vařím dvě hodiny ve vodní lázni na karamel.Povychladnutí otevřu a v karamelu jsou vždy drobné krystalky.Na sto procent se nejedná o cukr.Nevím co to je a jak se toho zbavit.V krému to docela vadí.Děkuji za radu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5216 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vařím takto Salko na karamelový krém také, ale nikdy se mi to nestalo. Kamarádka, od které mám na tyto řezy recept mi říkala, že když se Salko vaří je potřeba ho cca každých 15–20min ve vodní lázni převrátit, aby nebylo u dna vodní lázně stále stejnou stranou. Tak to zkuste.
0
před 5212 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |