Avatar uživatele
Registrovaný

Jak se zbavit krystalek ve vařeném Salku na karamel?

Salko vařím dvě hodiny ve vodní lázni na karamel.Povychladnutí otevřu a v karamelu jsou vždy drobné krystalky.Na sto procent se nejedná o cukr.Nevím co to je a jak se toho zbavit.V krému to docela vadí.Děkuji za radu.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Vařím takto Salko na karamelový krém také, ale nikdy se mi to nestalo. Kamarádka, od které mám na tyto řezy recept mi říkala, že když se Salko vaří je potřeba ho cca každých 15-20min ve vodní lázni převrátit, aby nebylo u dna vodní lázně stále stejnou stranou. Tak to zkuste.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.