Avatar uživatele
dj.david1234

Jak se dělají langoše v bistru?

Doma děláme s přítelkyní super langoše, ale prostě nejsou takové jako v bistru.. Jak se dělají ty v bistru?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? iceT před 4028 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lukyn0

Co nejtenší těsto nasáklý olejem, místo česneku česneková pasta a nejlevnější kečup se sejrem. Hodnotu to má tak 5 Kč, ale prodají ti to o 25 dráž. :)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Podle mne obdobně jako guláš v hospodě. To znamená rychle, levně, prsk prsk a je to 😁 .
Doma se s tím mazlím jak ten blbec a pořád to není ono, myslím ten guláš ☹
Taky to chce asi jejich grif, přepálenej tuk ap.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
honza19hk

z těsta ve friťáku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Italomil

Věřte nebo ne, ty vaše domácí jsou zcela jistě lepší než ty v bistru, akorát tyto generace lidí mají z minulého režimu jinak navyklé chutové bunky a už zapomněli originální chut jídla, v bistrech je většinou kupují jako zmražený polotovar a to ani nechtějte vědět co obsahují, je to stejné jako u pečiva, oni tam dají spešl kypřidla , to prostě tak nadýchaný a lehký chléb neuděláte jako chemička Delta nebo Penam.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
elektrikář

Domácí langoš není usmažen v přepáleném tuku, tak jistě bude mít trochu jinou chuť, U dobrého guláše platí zásada kolik masa tolik cibule. Ta vlastně
zahušťuje a je hlavní složku chuti, V hotelu do cibulky přidávali lžíci cukru a nechali na cibulce zkaramelizovat pro barvu, Však ta zlatá barva cibulky je právě upražený cukr co cibulka obsahuje. Maso se musí několikrát vydusut na tuk, a teprv podlejt, Když je guláš vydušený na tuk lze lehce zaprášit moukou nebo přiadat jen trochu jíšky a vše důkladně provařit.Dříve se mněkké maso vyjmulo a omáčka se přecedila, Dnes se dá cibulový základ rozmixovat,

před 4012 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek