Avatar uživatele
Registrovaný

Jak prosím prodloužit trvanlivost u pekařských produktů při pečení?

Pokud možno bez použití chemie. Děkuji

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Sama občas peču v domácí pekárně a u chleba se mi osvědčila "babská" rada.Do těsta přidávám nastrouhaný syrový brambor.Mělo by to fungovat,ale pravdou je,že tenhle chleba nestačí "zestárnout" (někdy ani vychladnout). Být tebou,poptala bych se v nějaké soukromé provozovně pekařství nebo domácí cukrárně...:D

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Hlavně chleba se dnes prodává nedopečený z toho důvodu, aby byl levnější.
Delší doba pečení a zvýší se nejen trvanlivost, ale i chuť !

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 878
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 503
Zlatý iceT 502
Zlatý gecco 445
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.