Avatar uživatele
Registrovaný

Jak poznat, že je dýně (Hokkaidó) správně upečená?

Má být "vrzavá" nebo naopak úplně měkká? Děkuju.

Odpovědi:

Avatar uživatele

Asi záleží na tvé (vaší) chuti, ne? ;-)
Já ji obvykle dělám úplně doměkka - i v jako polévku (krémovou), i jako přílohu k masu. Někdy ale drobné kostky jen spařím a hned servíruju - třeba k roastbeefu je to vynikající.


Avatar uživatele
Stříbrný

Plátky dýně musí být lehce nahnědlé a mněkké.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.