Avatar uživatele
Gurman1

Jak nejlépe připravit kočku na sladko?

Ahoj, právě jsme se vrátili z Thajska z dovolený a moc nám tam chutnalo jedno maso, prodávali to do krabiček na ulici. Potom, co jsme se bavili s prodavačem, tak jsme se dozvěděli, že je to kočka. Přitelkyni se udělalo špatně, ale já pořád chodil potají mlsat. Teď přemýšlím, jak to udělat doma. Rýži jsem si přivezl, zkoušel jsem klasickou curry omáčku, ale nebylo to ono, ani se sojovkou. Maso jsem sehnal od sousedky, nesnáší kočky a pořád jí lezou na zahradu, tak se jich zbavuje, jak to jen jde. Napadlo mi, že bych to udělal jako kuře na medu. Myslíte že by to šlo?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? zzzzz, Beer4Real, da ny, Elaine před 3531 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zzzzz

Na sladko? Bleeeeee to musel být hnus:-(((
Co takhle nadívaná kočka Tom a Jerry? Tu by sis nedal?

„Víte, co Vám přinesou v restauraci v Thajsku, když si objednáte jídlo s názvem "Tom a Jerry“? Kočku nadívanou krysama."

😁

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
pondělí

U nás v civilizaci,tě za to mohou trestat,je trápení zvířat.
Kočka se musí zavraždit tak aby co nejvíc trpěla,někdy to trvá i desítky minut,
Při bolesti a strachu mozek a tělo vylučují látky,které maso křehčí a oslazuje.
Zvířatko se stahuje za živa s kůže a to velmi pomalu,po stažení ještě žije,a pak se pomalu dává do vařící vody,i při tom mnohdy křičí a mňouká,před popravou se i nechává dlouho v kleci hladovět,
Takže až si budeš tuto pochoutlu někdy dávat představ si co vstřebáváš
Jo a mnohdy na ulici v Thajsku jíš neznámé maso ,protože to je maso z lidí,a to není tajemství,Takže kdoví cos to jedl,a když chceš být ten gurmán,zastav se někde v márnici,stačí kousat do housky a vonět ten sladký ozon.
Dobrou chuť

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Beer4Real

Jasně že si v Thajsku nikdy nebyl, ale pobavil si mě.
To byl také zřejmě záměr.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

🙂 Kuře na medu by šlo viz další inspirace (?):
http://ekuchar­ka.net/uzivatel­ske-recepty/thajske-kureci-nudlicky
http://www.la­buznik.cz/recep­t/thajska-sladka-cili-omacka/
http://www.asijske-potraviny.eu/gri­lovaci-marinovaci-omacky/92-sladka-chilli-omacka-na-kure-exotic-food-12x725ml-2147483647.html

http://thajska-kocka.miciny.cz/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Cuketka

Ja nevim, nebude to maso bliz ke kralikovi nez kureti? Na medu to zni kazdopadne dobre, ale co treba na svestkach? Dobrou chut!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Čočka na sladko není špatná, ale lepší je čočka na kyselo.:-)) Viz recept :
http://www.ma­mincinyrecepty­.cz/lusteniny-a-obiloviny/cocka-na-kyselo

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
T3NY

V životě jsem to nejedl, každopádně to zkus, jestli máš toho masa víc klidně i na víc způsobů ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
cynique

Pokud vím, tak pouze ALF jedl kočky na sladko – se švestkovou omáčkou.

Švýcaři (tajně) jedí koťátka se snítkou tymiánu, v Toskánsku je kočičí guláš místní specialitou. Čína, Korea, Rio de Janeiro – tam všude bych osobně jedl v mekáči…

http://www.co­okyourpet.com/

před 3531 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek