Avatar uživatele
Bronzový

Jak nato, mlsouni?

Z většiny klobásků nebo párků nelze stahnout střívka (obal) jak za studena tak za tepla, málokdy jsou tak jemná že při jídle nevadí. Neznáte nato nějaký fígl, hospodynky? Nebo že bych byl jen já takový mlsoun?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Většina střívek na klobásách a párcích není určena ke stahování, pouze ty umělé.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Dřív se uvařené párky opláchly studenou vodou aby mohly jít oloupat/stáhnout. Jak je to dnes nevím, stahování je ztráta času.


Avatar uživatele
Bronzový

Někdy to nejde ani ukousnout, to máš pravdu. Ale fígl na to nemám. Mohu ale doporučit dělat párky v mikrovlnce/propíchat je/nebo nad párou, je to chuťově lepší, mlsoune.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 859
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.