Avatar uživatele
Registrovaný

Jak dlouho vydrží syrová namarinovaná žebírka v lednici?

Dnes jsem naložila žebírka - med, chilli, koriandr, kmín atp. s tím, že zítra je ugriluju. Jenže návštěva se odkládá na neděli. Vydrží žebírka do neděle? Nebo je mám zkusit zamrazit?
Doplňuji:
A myslíte, že nevadí nakládanému masu kosti?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

V lednici vydrží bez problémů, ulož je do nádoby tak, aby byl minimální přístup vzduchu (mezi dva vhodné talíře, ap.) Řízky tak mám třeba týden.
Do pozítří ale vydrží i bez toho.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Nemrazit - byla by to škoda...
Nakládám maso nejméně na týden, jinak se koření neprojeví a maso nezkřehne.

Doplňuji:
Myslíš kvůli ´výdrži´?
Vadí - ale až po delší době.
Co ale vadí v krátké době, je zelenina - nesmíš mít v marinádě čerstvou zeleninu/ovoce, začala/o by kvasit!

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.