Avatar uživatele
Zlatý

Jak dlouho vydrží maso naložené v medu?

Myslím flákoty ponořený přímo v bečce s medem, stojící v pivnici.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nelze odpovědět...
;-)
Záleží na kvalitě masa i medu i prostor, ale odhaduju, že slušné (červené) maso v dostatečně koncentrovaném medu (med bude maso osmoticky vysušovat - ´sát´ vodu, tedy bude koncentrace klesat) a za rozumné teploty - může jít o řád měsíců...
;-)

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 877
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 503
Zlatý iceT 501
Zlatý gecco 445
Zlatý briketka10 433
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.