Avatar uživatele
Registrovaný

Gastro místnost. Jak musí být z hlediska hygieny vybavená?

Mám v plánu vařit pro lidi. Nevím ale, kdo mi poradí, jak musí být místnost, kde se budou pokrmy připravovat, z hlediska hygieny vybavená.. ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Neni jednoznačná otázka, nemůže být ani jednoznačná odpověď. Vše potřebné se dozvíš na příslušné hygieně. I tyto požadavky od hygieny mohou být region od regionu trochu odlišné, i když zákon je jeden.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Kuchyň musí být vybavena nerez stoly. Umyvadlo na ruce, dávkovač na tekuté mýdlo, Dřez na bílé nebo myčka, a druhý dřez na černé nádobí Na podlaze dlažba a gula na odpad vylité vody. Při mytí podlahy.Podle velikosti provozu vzduchotechnika.

Doplňuji:
Podívej se do kuchyně v nějaké restauraci nebo hotelu . Pro vstup do gastro provozů musíš mít zdravotní průkaz od lékaře.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.