Avatar uživatele
Nikikalu

Fazole na zatížení těsta se musí vyhodit a už se na nic jiného nehodí?

Fazole na zatížení těsta se musí vyhodit a už se na nic jiného nehodí? I po jednom použití je vyhodit? Nemohou se už vařit?

Zajímavá 0 před 2118 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

"Na zatížení pečicího papíru při předpékání těsta se dají kromě fazolí použít i jiné druhy luštěnin a navíc lze zakoupit keramické nebo skleněné kuličky na pečení.

Mně se ale nejvíc osvědčila obyčejná rýže, protože se dá použít opakovaně, aniž by začala zapáchat (na rozdíl od upečených fazolí)."

Pokud dáte na radu zkušené kuchařky, fazole se již nedají použít.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek