"Na zatížení pečicího papíru při předpékání těsta se dají kromě fazolí použít i jiné druhy luštěnin a navíc lze zakoupit keramické nebo skleněné kuličky na pečení.
Mně se ale nejvíc osvědčila obyčejná rýže, protože se dá použít opakovaně, aniž by začala zapáchat (na rozdíl od upečených fazolí)."
Pokud dáte na radu zkušené kuchařky, fazole se již nedají použít.
4Kdo udělil odpovědi palec? vagra, ivzez, Drap, independent
před 2118 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 585 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |