Avatar uživatele
Pokročilý

Do čeho se nakládá divočák před pečením?

myslím druhy koření a zeleniny :)
Že se nakládá do hrnce, to už vím ;) :D

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Mořidlo: na 1 - 1,5 kg masa: 3/4 l vody, 2 PL octa, 6 zrnek pepře, 6 zrnek nového koření, 2 bobkové listy, trochu tymniánu,4 zrnka jalovce, 1 cibule, 1 petržel, 1 mrkev, 1 menší celer. Mořidlo(nálev)nevylévej, použij ho na podlévání.Když ho budeš péci,tak ještě na maso dám koření na divočinu.Ale nemusí být,jen mně to tak chutná.Já maso nesolím,pouští více šťávy.Dosoluji až při pečení.1-2 dny ho nech v nálevu,jinak nemá cenu maso nakládat.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

svařit vodu s octem trochou soli a bobkovým listem novým kořením, celým pepřem , může bát i jalovec pár kuliček a kořenovou zeleninu / celer, petržel a mrkev/ a cibuli
vše svařím a naliji na maso aby bylo potopené a přikryji poklicí - maso obracím tak 2x -3x denně nejlépe nechat 2-3 dny odležet a obracet

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.