Avatar uživatele
Registrovaný

Co je zdravější, bílé pečivo (rohlík, houska) a nebo houskový knedlík?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Ani jedno.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

To je nastejno,do houskového knedlíku se dává bílá houska a bílá mouka.Jedině s celozrnným rohlíkem a celozrnnou moukou by byl zdravější knedlík.


Avatar uživatele
Bronzový

Houskový knedlík, protože vaření je většinou zdravější úprava potravin než pečení (při pečení je větší riziko vzniku karcinogenů). A pokud jsme ho vařili doma, víme, co jsme do něj dali a to je také bod plus.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1605
Zlatý mosoj 1494
Zlatý marci1 1277
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý annas 990
Zlatý gecco 737
Zlatý briketka10 714
Zlatý quentos 713
Zlatý iceT 565
Zlatý arygnoc 499

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.