Avatar uživatele
Bronzový

Bílkový sníh se šlehá nad párou?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Obvykle šlehám zastudena - nad párou (horkou vodou) jen tehdy, když chci sníh uvařit.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Doplněk ad gecco: "uvařit" ... ano, aby byl trvanlivý třeba do kremrolí.


Avatar uživatele
Registrovaný

Většinou se sníh lehá za studena,třeba do bábovky nebo nádivky.Ale pokud chcete do kremrolí,je lepší za tepla.


Avatar uživatele
Registrovaný

Bílkový sníh se hlavně šlehá v odmaštěné nádobě a přidat pár zrnek soli,je jedno jestli nad párou nebo ne.Pokud ale budete šlehat nad párou dávat pozor na přichycení hlavně jeli s cukrem .Rád se přichytne ke dnu nádoby


Avatar uživatele

Sněhové opary mezi zubama při pojídání cukroví v koupelně.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

gecco

Talka -> já asi dělám sníh jen do knedlíků, jsou pak pěkně nadýchané (ale dělám je výjimečně, většinou považuju za dostatečný knedlík koupený) - a tam používám syrový (uvaří se jako knedlík).
Pak šlehám sníh do bábovky (peču ji tak 1x za uherský rok), taky syrový.
Jiné sladké (kremrole, pusinky...) nedělám - ale vím, že tam se používá vařený.
;-)

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.