Myslíte trénink jako nějakou pohybovou aktivitu?To je určitě podle mě přetěžování organismu.Nechte je občas taky jít za kamarády a pohrát si!
3Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, Hlada, pareCZek
před 4090 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud sport,který provozují je i jejich koníčkem,tak je to v pořádku,hlavně že je to baví,lepší než sedět u pc a hrát stupidní hry.
3Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, led, Michal Kole
před 4090 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom, jestli jsou ty děti již trénované, jak náročný je trénink a jak je dlouhý.
Znám několik, které trénují a jsou v pohodě. Jedna holčina dělala vrcholově moderní gymnastiku. Od mala. A jeden klučina i jeho sestra zase běhali dlouhé tratě. V zimě i na lyžích.
Důležité je, aby je to bavilo.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych řekla že aj jo.Dítě v takovém věku potřebuje mít i čas na své koníčky odpočinout si od škole a né každý den ještě chodit do kroužku
0 Nominace Nahlásit |
Mají čas i na další aktivity, na běžné blbnutí s kamarády apod.?
Je ten trénink jejich volba a nebo skryté přání rodičů mít úspěšné děti se kterými se potom mohou ve svém okolí prezentovat?
10-12 let je čas pro víc aktivit než jeden sport aby se dítě mohlo všestranně rozvíjet.
0 Nominace Nahlásit |
Je to individuální. Moje ratolest má trénink 5x týdně po 2 hod. a v poho. a je mladší!
0 Nominace Nahlásit |
Taky záleží jak moc je ten trénink intenzivní.
Když dítě z tréninku přijde odpočinutější než tam odešlo, tak se tam asi moc "nesportovalo", ale když ho zdravotníci domů nosí vyčerpaného na nosítkách :-D tak asi taková intenzita, 6x týdně škodí.
0
před 4090 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží, jestli to dítě zvládá a sport ho baví. Syn hraje hokej a trénink má 3x týdně + v sobotu nebo v neděli zápas. Jsem rád, že ho hokej baví a byl bych rád, když by v něm byl úspěšný. I když hokej není zrovna levný sport, přesto mi nedělá problém koupit synovi to nejlepší vybavení. I taková hokejka musí být kvalitní, proto mu je kupujeme z https://www.bauerhockey.cz/… .
Drap | 429 | |
marci1 | 240 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 135 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 122 | |
mosoj | 120 | |
quentos | 113 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |