Chudinky. Je mi jich líto. Slyšel jsem, že menstruační bolesti dokážou být peklo… Zajímavé ale je, že každá žena je má jinak silné. Tak třeba moje teta říkala, že menstruační bolesti skoro nemá.
| Zajímavá 0 před 601 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
V současnosti pouze za podmínky, kdy stejné právo má i muž. Jinak se může jednat o diskriminaci.
| 0 Nominace Nahlásit |
Ani ne.
Buď žádnou nemají, nebo se stydí za svoji menstruaci, když nejsou ochotny
ani odpovědět: dotaz na 1. menzes
Ženy, nestyďte se za svoji menstruaci !
😛
| 0 Nominace Nahlásit |
Řešíš „baronský“ kokotiny:
To, co navrhuješ, není přímo diskriminační, spíš je problém v tom, že každá zaměstnankyně, pokud teda není po Klíma kterou, by najednou měla 9× za rok těžký krámy! Před tím nikdo ani nevěděl, že krámy má, a najednou taká morda! 😷😂
Jsi v Čechách, tohle je úplná krávovina. 🤦♀️
| 0 Nominace Nahlásit |
To objevujete Ameriku, fakt… Proč to ženy nesdílí…? Protože kdyby to sdílely, tak si většina chlapů poví, že je to fuj a ble a že jsou feministky a koho to zajímá, pravděpodobně stigma z dřívějších dob a nedostatek informací zprostředkovávaných vzdělávacími institucemi :)
Já jsem pro, a jsem i za menstruační pomůcky zdarma na školách, vedou to tak už ve spoustě moderních kaváren. Každá žena to má individuálně, cyklus se mění v průběhu věku, záleží i na faktorech, jako jsou stres, strava, pohyb, spánek, dostatek minerálů atd. Některé ženy o něm skoro neví, některé opravdu trpí. Jenže protože je doba taková, že se hraje na obrovský výkon a produktivitu, tak o tom ženy raději mlčí a bolesti tlumí léky, někdy může menstruace i zcela zmizet vlivem jiných onemocnění.
| 0 Nominace Nahlásit |
Tady mas i zensky postoj!
https://www.youtube.com/watch?v=-8SZFWq-M6k
Jinak dekujeme, ze se tu vyjadruji sami experti:)
|
1Kdo udělil odpovědi palec? RyuzakiKate
před 599 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
michalds: Tak třeba ti teď nějaká odpoví 😁 Jojo, ženy se i stydí mluvit o sexu a tak… Jsou v intimnostech HODNĚ tajnůstkářské.
Savier: Jak které, a jak před kým! 😅 Asi bys se divil, ale holky maj, často, ještě větší potřebu, než chlapi. 😈
| Drap | 3483 | |
| marci1 | 2026 | |
| annas | 2020 | |
| Kepler | 1902 | |
| mosoj | 1778 | |
| da ny | 1629 | |
| zjentek | 1298 | |
| elkon | 1156 | |
| hanulka11 | 1028 | |
| quentos | 964 |
| Děti a zdraví |
| Ženy a zdraví |