Avatar uživatele
majki636

Jak jsou na tom chuťově rostlinné proteiny ?

Zdravím, zajímalo by mě jak jsou na tom chuťově rostlinné proteiny a je to složení o něco lepší než u klasického proteinu ?

Zajímavá 0 před 1023 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
RyuzakiKate

Klasický syrovátkový protein je v podstatě předražená odpadní látka při výrobě sýra :) A záleží, co je tam za dodatečné látky a hlavně barviva a sladidla.
Rostlinných proteinů jsem vyzkoušela mnoho a mnohokrát jsem to do sebe lila z donucení, protože mi to bylo líto vyhodit. Doporučila bych sojové, nebo mix třeba hrachu a rýže kvůli aminokyselinovému profilu. Textura může někdy bejt taková prášková a nic moc, mnohdy si připlatíš, ale když jsem si posledně dala syrovátkový protein, který mi dali zdarma k veganským, tak mě to projmulo až běda, jak nejsem zvyklá (já vím, možná TMI, ale to je zkrátka zkušenost :))
Doporučuju značku Reflex (dřív to byl děs běs, teď mají novou recepturu a je to bomba), Bulk Powders nebo Sunwarrior (ta je ale dost drahá). Chutné a strukturově fajn. Kdybys měl nějaké dotazy, napiš klíďo do zpráv.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

Nový příspěvek