Avatar uživatele
Registrovaný

Co potřebuji k získání víza do Vietnamu?

Chtěl bych se vydat do Vietnamu, ale nevím, jak sehnat vízum. Co k tomu vlastně potřebuju a jak dlouho na něj budu čekat?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

K získání víza je potřeba hlavně cestovní pas platný minimálně šest měsíců od data předpokládaného odjezdu do Vietnamu, vyplněný vízový formulář a jednu pasovou fotografii. Platnost víza pak trvá 1,3 nebo 6 měsíců. Záleží na vás, jak dlouho chcete ve Vietnamu zůstat. Doba vyřízení víza trvá týden. Je možné zažádat o expresní vyřízení, které trvá 3 týdny. Jinak zažádat o vízum musíte buď na ambasádě v Praze nebo je zprostředkovávají některé agentury. Například Student Agency.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Cestování

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Cestování

Zlatý Drap 436
Zlatý annas 364
Zlatý led 235
Zlatý hanulka11 223
Zlatý gecco 182
Zlatý quentos 173
Zlatý marci1 161
Zlatý Lamalam 152
Zlatý Kepler 125
Zlatý mosoj 125

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.