Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.prosinec 1:44

Takový neutrál. Moc jí neřeším a nikdy jsem neposlouchal. Vím že nazpívala „Jaký to je“ k takové té volovině, Ošklivka Katka. Znám taky písničku Ty jsi jako já (kterou nazpívala s dalšími zpěváky). A docela se mi líbí Mám boky jako skříň (která sice není původně od ní, ale to je celkem jedno… Spousta českých zpěváků přezpívala písničky ze zahraničí).
Docela hezká, i když můj typ to vyloženě není… Nebo jako líbila kdy?, protože měla docela proměnlivý vzhled. Co se týká vlasů i postavy. Ale nehledě na ten vývoj a změny, tak vždycky působila mile/sympaticky.

Její charakter atd nezkoumám a nehodnotím, protože ji neznám a fande nejsem, takže vůbec nevím a neřeším.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.prosinec 1:48

Takový neutrál. Moc jí neřeším a nikdy jsem neposlouchal. Vím, že nazpívala „Jaký to je“ k takové té volovině, Ošklivka Katka. Znám taky písničku Ty jsi jako já (kterou nazpívala s dalšími zpěváky). A docela se mi líbí Mám boky jako skříň (která sice není původně od ní, ale to je celkem jedno… Spousta českých zpěváků přezpívala písničky ze zahraničí). Další její hudbu moc neznám a nesleduji.
Docela hezká, i když můj typ to vyloženě není… Nebo jako, líbila kdy?, protože měla docela proměnlivý vzhled. Co se týká vlasů i postavy. Ale nehledě na ten vývoj a změny, tak vždycky působila mile/sympaticky.

Její charakter atd nezkoumám a nehodnotím, protože ji neznám a fanda nejsem, takže vůbec nevím a neřeším.
Lajčik jsem dal nechtíc (pitomé dotýkáče)… Né ze3 by na tom sešlo, ale není to téma, které by mě nějak zaujalo. Takže se stydím. 😂