Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.listopad 8:56

Nevíme jaké otázky, necitoval si ji … takže nemůžeme posoudit zda byla či nebyla „nezávadná“ … to je jen tvoje tvrzení a samozřejmě nelze očekávat, že někdo jako Lgee o vlastní otázce prohlásí, že je to absurdnost zralá na výmaz 🙂 Každý má na to přirozeně jiný pohled. Řeš to s administrátorem pokud máš potřebu to skutečně řešit, ten může nejen otázku vrátit ale i snížit bodový stav uživatele který ji neoprávněně (dle tvého stanoviska) nahlásil, samozřejmě poté co posoudí zda to skutečně neoprávněné bylo.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.listopad 8:57

Nevíme jaké otázky, necitoval si ji … takže nemůžeme posoudit zda byla či nebyla „nezávadná“ … to je jen tvoje tvrzení a samozřejmě nelze očekávat, že někdo jako Lgee o vlastní otázce prohlásí, že je to absurdnost zralá na výmaz 🙂

Každý má na to přirozeně jiný pohled.

Řeš to s administrátorem pokud máš potřebu to skutečně řešit, ten jediný může nejen otázku vrátit ale i snížit bodový stav uživatele, který ji neoprávněně (dle tvého stanoviska) nahlásil, samozřejmě poté co posoudí zda to skutečně neoprávněné bylo. Pokud se takovému uživateli sníží bodový stav pod hranici nutnou k okamžitým výmazům, jeho kariéra mazálka tím skončí.