Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.listopad 14:42

Do takovych pokusu jsem se v zvote nepokousela, ale mi rodice a jejich pratele vyrabeli ruzna vina – rybizova, angrestova a kdo vi, z ceho jeste. A ty jejich vikendove bolehlavy potom. Tady jsem nasla jeden recept na dynove vino, tak to zkuste a ochutnejte predtim, nez ho nabidnete sousedum 🙂

DÝŇOVÉ VÍNO

7–8 kg zralé dýně, 1 l vody, 1,2 kg cukru, 25 g kyseliny citronové, 2 g živné soli, 1,5 g pyrosiřičitanu draselného, 1g sušených ušlechtilých kvasinek
vice – link

Zdroj: http://www.jerabina.xf.cz/vino.html

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.listopad 14:43

Do takovych pokusu jsem se v zivote nepokousela, ale mi rodice i jejich pratele vyrabeli ruzna vina – rybizova, angrestova a kdo vi, z ceho jeste. A ty jejich vikendove bolehlavy potom. Tady jsem nasla jeden recept na dynove vino, tak to zkuste a ochutnejte jeste predtim, nez ho nabidnete sousedum 🙂

DÝŇOVÉ VÍNO

7–8 kg zralé dýně, 1 l vody, 1,2 kg cukru, 25 g kyseliny citronové, 2 g živné soli, 1,5 g pyrosiřičitanu draselného, 1g sušených ušlechtilých kvasinek
vice – link

Zdroj: http://www.jerabina.xf.cz/vino.html