Avatar uživatele
Pokročilý

Zítra vaříme rajskou na známky. Nějaké rady jak vyzrát na paní mistrovou?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Vzhledem k tomu,že musíš dodržet technologický postup,tak moc velký prostor pro experimenty není.Spíše bych se zaměřil na výběr masa,jeho vaření (kvalita vývaru),čerstvé koření,dobrý protlak,ap.A dával bych pozor,i na přílohu.Omáčka může být super,ale rovařená,nebo nedovařená kolínka,neosolený knedlík,ap.,a výsledek je průšvih.Každý rok to absolvuji při závěrečných zkouškách oboru kuchař/číšník.I letos,technologické postupy v pořádku,výsledky nesrovnatelné.Ať se Ti daří.Hlavní je klid,neplašit,a když nevíš,tak se zeptej.Nechtěj nad mistrovou vyzrát,ať raději poradí. :))

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

To se asi ve škole nesmí,ale do hotové rajdy se dává (1L omáčky)tak náprstek rumu.Stará a fungující rada,výborná chuť.Nemixuj ji,pasíruj,kvůli barvě,tu bude určitě hodnotit také.Jinak zlom vaz!


Avatar uživatele
Stříbrný

Dát dost cibule, a hlavně dobrý vývar z masa a morkových kostí,


Avatar uživatele

přidejte do ní nemletý křen, jen pár kuliček

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Vzdělání a práce

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Vzdělání a práce

Zlatý annas 2420
Zlatý Drap 1491
Zlatý quentos 1220
Zlatý mosoj 643
Zlatý hanulka11 567
Zlatý gecco 564
Stříbrný ivzez 539
Zlatý led 528
Zlatý marci1 491
Zlatý Michal Kole 475

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.