Avatar uživatele
Registrovaný

V jaké úpravě konzumovat šmakouna?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

dá se zapékat s bramborama, použít do salátu,
obalit v těstíčku, grilovat, dát ho do rizota apod.
http://recepty.vareni.cz/…
http://www.stobklub.cz/…
http://zeny.e15.cz/…
http://www.iprima.cz/…
http://smakoun.jidelni-menu.cz /

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Já ho jím jen tak, s rohlíkem/chlebem/knäckebrotem, jak je libo, jen si ho jemně posolím a hrubě opepřím :)
Doplňuji:
Lamalam: ne všechno zdravé musí být hned laskomina, stačí se podívat, koli lidí nejí zeleninu ;) šmakoun se dá přirovnat k sójovému masu, jde o čistou a absolutně tukuprostou bílkovinu, velmi vhodnou pro např. diabetiky.


Avatar uživatele
Zlatý

Zkusila jsem tuto laskominu jenom jednou, od té doby jí nehodlám dobrovolně konzumovat v žádné úpravě.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Bronzový

Mc Merkurion

Lamalam ten palec je za odvahu,já bych to nezkusil,ale tohodle šmakouna bych zkusil https://cs-cz.facebook.com/…

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.