Avatar uživatele
Pokročilý

Proč nám doma plesnivý chleba.

Doma máme rohlíky, housky a chleba který po 5 dnech z plesnivý ale rohlíkům ani houskám se nic nestane ani po týdnu.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

protože je nekvalitní
http://www.ulozto.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Protože chleba je dneska často tak šmejdský, že prostě zplesniví i do tří dnů, natož do pěti. Tedy, jestli nakupuješ v. Klasickém SM. Bývá nedopečený, o pravém kvásku ani "neslyšel", ingredience bývají podřadné a všelijaké...
Doporučuji ti nějakou menší, soukromou pekárnu nebo farmářský trh. Já nakupuji tam a chleba nám vydrží vláčný. A je dobrý.
Také záleží na uskladnění. Vyndat z mikroteňáku, zabalit do papíru a pak do utěrky. Můžeš dát i do chlebníku. A neměl by být moc na teple.


Avatar uživatele
Zlatý

Má více vlhkosti než rohlíky, je ho větší kus, tak také pomaleji vysychá. Neni to však jen vlhkostí, ale i složením jednotlivých druhů pečiva.


Avatar uživatele
Bronzový

V lednici vydrží daleko déle bez plísně i v mikrotenu, takže ani netvrdne. Tvrdší chléb k okamžité spotřebě lze dát na pár vteřin do mikrovlnky

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4389
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2475
Zlatý briketka10 2268
Zlatý annas 1827
Zlatý quentos 1547
Zlatý tom004 1522
Zlatý iceT 1520
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1426

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.