Avatar uživatele
Bronzový

Proč černý čaj zbarví hrníček, ale když přidám byť trochu sirupu, tak už ne?

Funguje to takhle i se zubama? Že když budu do čaje přidávat trochu sirupu, tak bude míň zbarvovat zuby?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Stříbrný

Téměř každý sirup obsahuje kyselé složky, ať už přirozeně přítomné ve výchozím ovoci anebo uměle přidané ve formě kyseliny citrónové. Tyto kyseliny mají schopnost odstraňování úsad. Dá se předpokládat, že stejný účinek budou mít i na zuby. Určitě by stačil i samotný malý přídavek potravinářské kyseliny citrónové.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Věda

Zlatý annas 2729
Zlatý quentos 1319
Zlatý mosoj 1304
Zlatý Drap 957
Zlatý hanulka11 627
Zlatý led 603
Zlatý gecco 589
Zlatý marci1 535
Zlatý arygnoc 507
Zlatý Lamalam 479

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.