Mandarinky ani žádné jiné ovoce se žádnou chemií nenapouštějí. Jestli jako impregnaci považuješ schopnost slupky chránit dužinu před vysycháním, pak je to přirozená vlastnost každé slupky.
0 Nominace Nahlásit |
Postřik a dnes se produžuje životnost potravin spíše ozařováním:
http://www.bezpecnostpotravin.cz/ozarovani-ovoce-a-zeleniny.aspx
0
před 3005 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 585 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |