Avatar uživatele
Pokročilý

můžu být těhotná?

Prosím o radu. Včera ho přítel do mě zkušel vsunout jenom "napůl" jenže to trošku přehnal, protrhnul mi blánu a pak mi říkal, že neví, jestli ho stihnul vytáhnout včas. A den předtím mi skončila menstruace, nějakých změn jsem si nevšimla, jen ještě trošičku krvácím, měla jsem divný tlak v podbříšku, ale jinak vůbec nic. Bojím se, aby z toho něco nebylo, protože u doktora jsem ještě nikdy nebyla. děkuju

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Pravděpodobnost otěhotnění při nechráněném pohlavním styku těsně po menstruaci je sice nízká, ale vyloučené to není. Buď si honem zajděte na gynekologii, kde Vám poradí, předepíší "pilulku po" (musí se vzít do 72 h, čím dřív, tím líp) a také doporučí vhodnou antikoncepci pro příště, nebo Vás čeká měsíc nervů s nejistým výsledkem.
Tu antikoncepci určitě vyřešte, nebo s přítelem důsledně používejte kondom.
Hodně štěstí.
Doplňuji:
Hanny, postinor je sice dryják, ale líp tohle než pak řešit umělé přerušení.
Těhotenský test ukáže nejdříve den po vynechání měsíčků - tedy zhruba za 25 dnů. Postinor se musí vzít do 72 h. Dělat si tedy nejdřív test je úplně zbytečné, bude každopádně negativní.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

taky doporučuju honem k doktorovi pro Postinor, po víkendu už bude pozdě - myslím, že nemusíte hned na gynekologii, záleží kolik je vám let, ale mám dojem, že to může předepsat i dětský doktor... každopádně do budoucna kondom + pilulky, takže gynekologii se nevyhnete... hlavu vzhůru :) určitě to dobře dopadne


Avatar uživatele
Zlatý

takovéhle hry končí starostmi, přítel by měl vědět, že se má chránit -
jste jako malé děti


Avatar uživatele
Zlatý

po vyřízení tohoto problému si rychle, ale rychle pořiďte antikoncepci.
příteli nafackujte, kondomy se prodávaj snad i v pekárně.

bez kondomu ani ránu.


Avatar uživatele
Pokročilý

Meffi neboj:) Pravděpodobnost otěhotnění v tvém případě je velmi mizivá:) Krvácet ještě možná chvíli budeš, ale tím se netrap, to je v pořádku. Doporučuji ti ale abyste byli příště opatrnější ju? Za ty nervy to přece nestojí. Na prášky času dost - je to taky poměrně drahá záležitost. Myslím, že por začátek kondomy postačí.:)


Avatar uživatele

Vážené dámy, nerad bych se míchal do ryze ženské debaty, ale přece jenom, mám 2 adolescentní dcery.
Takže si troufám ad "hanny 2" připodotknout, že měřitelné příznaky hormonu choriogonadotropinu jsou v krvi po 7 dnech a v moči po 10 dnech. Což bych řekl, že je déle než zmiňovaných 72 hodin.


Avatar uživatele
Zlatý

Postinor NE!Je to největší hormonální "driák" pro tělo ženy a také není 100%ní.Pravděpodobnost Tvého otěhotnění je tak 1%,to by byl zázrak.Udělej si nejdřív těhotenský test!
Deli a Dr.Axl - no tak dobře,máte pravdu.


Avatar uživatele
Registrovaný

Tak nemrdej slepice, když nechodíš ani k doktoru. Hloupáá

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1609
Zlatý mosoj 1495
Zlatý marci1 1283
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý annas 991
Zlatý gecco 737
Zlatý briketka10 716
Zlatý quentos 714
Zlatý iceT 566
Zlatý arygnoc 499

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.