Avatar uživatele
Stříbrný

"Kopečkování" rýže

V restauracích Vám rýži naservírují do uhledných kopečků, děláte to tak i doma? Já si dřív také dávala tu "práci", teď na to "prdim" a normálně to "rozčochrám" - dřív to stydne a stejně to doma nikdo neocení =D ... kvůli návštěvě bych to asi "kopečkovala", ale normálně ne.
Koukala jsem se do lišty, nic takového tam nebylo, tak se ptám =)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

ano dělám kopečky, pěkně to vypadá a i oko se potřebuje najíst

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Roztrhnu pytlík a vysypu ... jakýpak s tím s*aní, milá paní! :-)


Avatar uživatele
Zlatý

Jsem na tom podobně, Berušinko :) Když kuchtím jenom pro sebe, s kopečkováním se nezdržuju. Pokud chystám jídlo komukoliv druhýmu, s těma hromádkama si klidně vyhraju a nevnímám to jako nějaký vopruz. Ale ty kopečky dělám spíš jen u rizota. Nebo když máme rýži jako přílohu ke kuřeti atd. Pokud je k rýži nějaká omáčka, je lepší, když nekopečkuješ a pěkně to "rozčochráš". Do kopečku totiž ta omáčka nepronikne, kdežto do rozčochrané rýže jo :)


Avatar uživatele
Zlatý

většinou kopečkuju - klepnout to na talíř šufánkem není žádná práce navíc, to spíš to rozhrnování.


Avatar uživatele
Zlatý

kopečkuji.

jím i očima.


Avatar uživatele
Bronzový

Já taky "kopečkuju". :-) Líbí se mi, jak to vypadá.


Avatar uživatele
Pokročilý

Kopečkuji a potom "rozčochrám". Bože, co je to za výraz? Podobá se to slovu rozchrochtám....:)))

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4395
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2475
Zlatý briketka10 2269
Zlatý annas 1828
Zlatý quentos 1548
Zlatý tom004 1522
Zlatý iceT 1519
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1426

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.