Avatar uživatele
Registrovaný

Jakým způsobem dlouhodobě uchovat štávu vylisovanou z listů pampelišky,aby si uchovala veškeré svoje vitamíny a živiny?

Tato štáva je velmi zdravá obsahuje vápník a další skvělé a potřebné látky pro tělo stačí jedna štamprdle denně.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Tady na tý stránce máš když budeš rolovat šťávu a med z pampelišek, já sama to nedělám, je to jen samý cukr a všechno, co tam zůstat mělo je už pryč
http://www.cesta-zeny.sk/…
já sama to dělám tak, že si dám do mixeru pampelišky, vodu a třeba banán, jablko, hrušku, nebo co chceš, kvůli chuti...takže rozmixuju a přeliju přes plátno, nebo to ani nemusí být, otočím to do sebe i bez plátýnka :-), vypadá to, jako kdybych tam přidala ropuchy, ale je to velmi zdravé, to samé třeba s j kopřivou, tímto způsobem je to nejlepší

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Můžete šťávu zavařit do sklenic podobně jako kompot (82 st.C 20min.). Musí však být s přídavkem kyseliny citronové. Nekyselý roztok by se musel zavařovat jako maso, dlouhou dobu a při vysokých teplotách. Navíc KC působí jako antioxidant. Já bych si pro zlepšení chuti přidal ještě cukr.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Příroda a životní prostředí

Zlatý Drap 649
Zlatý beer 514
Zlatý annas 513
Zlatý hanulka11 447
Zlatý mosoj 364
Zlatý www 358
Zlatý marci1 238
Zlatý gecco 206
Zlatý quentos 183
Zlatý venkovan 179

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.