Avatar uživatele
Pokročilý

Jak udělat aby pečivo zůstalo déle měkké a křupavé.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Já, když si nakoupím víc pečiva, ho dávám do mrazáku - "napytlíkuju" potřebné množství, a pak tahám dle potřeby. Tak to nemusí zůstat několik dní venku a je to oká.

Pokud někomu vadí křupavost nebo nekřupavost pečiva, prodávaného v obchodech, může si doma udělat vlastní.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Dej mi tip,kde koupíš křupavé pečivo? Ty gumáky,co prodávají hyper,supermarkety a diskonty nemají přívlastek křupavé!


Avatar uživatele
Zlatý

kupuju v Bille krásné, křupavé, makové a posolené housky jednu si sním se salátkem dvě si nechám v sáčku, další taky zamrazím..


Avatar uživatele
Stříbrný

Pečivo na víkend kupuju v pátek u pekaře z dopolední várky a část určenou pro So a Ne dám do mikroténových sáčků a do mrazáku.
Před vlastní konzumací nechám pečivo z mrazáku nad topinkovačem rozmrazit a je to nádherně křupavá záležitost mnoha léty prověřená.Mňam.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4390
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2475
Zlatý briketka10 2268
Zlatý annas 1827
Zlatý quentos 1547
Zlatý tom004 1522
Zlatý iceT 1520
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1426

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.