Avatar uživatele

Jak na presolene uzene

maso?Koupila jsem si uzene a uz pri rozbaleni jsem zaregistrovala nadmernou sul.Umim si predstavit tu slanost masa.Ale uz je doma,poradte mi -co s tim(pokud to jde?).Diky

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Částečně také pomůže maso důkladně oprat a pak je dát povařit s bramborami, ty sůl vytáhnou do sebe.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Ja bych dala maso na noc do mleka,stara rada,ale dobra.


Avatar uživatele
Registrovaný

Převařit ve vodě,popřípadě opakovat.Takto například ze špeku uděláte vynikající špek,který jak se říká jde skoro mazat na chleba.


Avatar uživatele
Pokročilý

určitě to vyvař ve vodě..nejen že ti vznikne výborný uzený vývar ale maso bude měkoulinké a slanost se ztratí..uvidíš..


Avatar uživatele
Pokročilý

i manganistán draselný je dobrý

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele

anonym

To;Jami 155 -dekuji za tuto radu,zitram dam vedet.

Avatar uživatele

anonym

Maso bylo slane i pres to ,ze jsem ho dala do toho mleka-uz ho nekoupim.Diky

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.