Avatar uživatele
Pokročilý

Co vlastně způsobuje, že olej při smažení (třeba řízků :) ) tak nějak ,,syčí"?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Nesyčí olej, ale voda unikající ve formě páry ze smaženého pokrmu (třeba řízku).

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Na řízku syčí voda z masa a vejce z trojobalu.


Avatar uživatele
Zlatý

A teď si vem,že by třeba falešně zpíval......mám dojem,že je i rozdílná teplota masa a oleje


Avatar uživatele
Pokročilý

Ano, syčí ta voda, která se dostává do varu, pára se dostává přes horký olej.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Věda

Zlatý annas 2872
Zlatý quentos 1363
Zlatý mosoj 1326
Zlatý Drap 1016
Zlatý gecco 628
Zlatý led 628
Zlatý hanulka11 627
Zlatý marci1 573
Zlatý Kepler 547
Zlatý Lamalam 539

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.